Praktische Toets

 

Wilt u beroepsmatig gebruik maken van uw vrachtwagenrijbewijs? Dan bent u verplicht in het bezit te zijn van een geldige code 95. Het behalen van uw code 95 bestaat uit onder andere 2 CBR praktijkexamens die u op onze opleidingslocatie aflegt. De praktische toets behaald u al in 1 dagdeel bij Verkeersschool Hoogvliet!

Uw vakbekwaamheid (code 95) praktijktoetsen binnen 1 dag halen? Dat kan bij ons! Verkeersschool Hoogvliet organiseert complete cursusdagen waarin u binnen 1 dag uw besloten terrein en praktische toets behaald, en dat allemaal op onze opleidingslocatie!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de aankomende cursusdata? Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 
 
 

Zo ziet de praktische toets er uit

De praktische toets bestaat uit 3 fases. Tijdens de praktische toets gaat u een lading laden en krijgt u theoretische vragen uit de praktijk. U gooit een dobbelsteen om te bepalen welke ladingscombinatie en vragenset u gaat gebruiken op het praktijkexmen. DE fases uit het examen bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Het laden, stuwen, vastzetten en lossen van lading.
  • Voorkomen van criminaliteit en illegaliteit.
  • Voorkomen van fysieke risico’s.
  • Invullen van een Europees schadeformulier.
  • Maatregelen bij noodsituaties.
  • Maatregelen bij gladheid en storingen.

U doorloopt alle onderdelen binnen een maximale tijd van 60 minuten.

De uitslag krijgt u direct na de toets.

 

De (toekomstig) chauffeur maakt tijdens de praktische toets gebruik van een elektrische pallettruck (EPT). Hierdoor leert de chauffeur veilig en verantwoord om te gaan met een EPT.

Het is mogelijk om bij Verkeersschool Hoogvliet na het volgen van de cursus en het behalen van de toets een EPT certificaat te ontvangen.

 
 
 
 

TARIEVEN

 

VPBC + VPTC

750,- EX. BTW
Uw besloten terrein en praktische toets in 1 dag!
Volledige dag op onze locatie, inclusief lunch.SOOB-SUBSIDIE

NEEM CONTACT MET ONS OP
Voor kandidaten en bedrijven die gebruik wensen te maken van SOOB hanteren wij andere tarieven.