VERKEERSSCHOOL HOOGVLIET Beroepsopleidingen

Wilt u uw droom waarmaken om vrachtwagenchauffeur te worden? Of wilt u uw rijbewijs uitbreiden met de toevoeging van het C-rijbewijs?

Ons team heeft als doel om u als toekomstig chauffeur zo spoedig en efficiënt mogelijk te ondersteunen in het behalen van uw beroepsopleiding.

 

Wanneer u motorrijtuigen wilt besturen met een toegestane maximummassa hoger dan 3.500 kg, moet u in het bezit zijn van het (C) vrachtwagenrijbewijs. Wilt u met dit voertuig een aanhanger of oplegger met een toegestane maximummassa van hoger dan 750 kg trekken? Dan moet u in het bezit zijn van het (CE) E achter C rijbewijs.

In het geval dat u de vrachtwagen beroepsmatig wilt gaan besturen, bent u verplicht om uw rijbewijs met code 95 te behalen. Deze code 95 is maximaal 5 jaar geldig, hierna volgt u nascholingscursussen voor het behoud van uw code 95 op het rijbewijs.

 
 
 
 
 

BEROEPSOPLEIDING C

Om de beroepsopleiding C zo spoedig en efficiënt mogelijk te doorlopen beschikt Verkeersschool Hoogvliet over alle benodigde opleidingsonderdelen en ervaren instructeurs!

 
 

BEROEPSOPLEIDING CE

U kunt uw C-rijbewijs uitbreiden met het volgen van de beroepsopleiding CE. Met het CE-rijbewijs bent u bevoegd om te rijden met een vrachtwagen + aanhanger of trekker + oplegger!

 
 

OPLEIDINGEN MET SOOB

Met de SOOB-subsidie profiteert u als werkgever van extra voordelen. Verkeersschool Hoogvliet B.V. is een gecertificeerd opleider in de bedrijfstak transport en logistiek.

 

BESLOTEN TERREIN

Het besloten terrein rijden is een onderdeel van de basiskwalificatie code 95. Bij Verkeersschool Hoogvliet behaald u deze al in 1 dag!

 

PRAKTISCHE TOETS

De praktische toets is een onderdeel van de de basiskwalificatie code 95. Bij Verkeersschool Hoogvliet behaald u deze al in 1 dag!

 

NASCHOLING CODE 95

Verkeersschool Hoogvliet beschikt over de benodigde onderdelen voor het behalen en behouden van uw code 95!